HTML

Desszertkirálynő

A Desszertek Királynője hív. Ellenállhatatlanul vonz, örök szerelemben tart.
Hódolunk előtte, és hódolunk neki.

Nagyobb térképre váltás

2007.09.21. 12:55 Az Igazi Pityi

Üdv!

 

PityiPalkó a nevünk és unokatesók volnánk.

Meg sem lepődtünk, mikor közel negyven évnyi, töreltlen szeretetben eltöltött unokatestvériség innenső végén, egy szép napon rádöbbentünk, hogy van valami, aminek mind a ketten egyformán hódolunk: a Somlói Galuska.

Egy idő után – sok beszélgetés, mélyen szántó eszmecsere, megfelelő mennyiségű önvizsgálat és filozófiai dimenziókba nem egyszer tévedő elmélkedés nyomán - kézenfekvővé vált, hogy ez egy olyan területe az Életnek, amellyel feltétlenül és szívvel-lélekkel bizony törődni kell, akár dicsérő szó és hálás érzetek születnek egy somlóizás után, akár szitkok özöne, vagy elkeseredett értetlenkedés...

Végül pedig – hivatásunk iránti engesztelhetetlen elkötelezettségünket kimutatandó – elhatároztuk, hogy nyilvánosságra hozzuk küldetésünk jegyzeteit – hadd okuljon belőlük a nagyérdemű is!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://somloi.blog.hu/api/trackback/id/tr9172298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdélyi Csenge 2007.09.25. 11:03:39

Nagyon klassz, és mind nagyon finom lehet...Éredkes és sok benne a fantázia..:) Tetszik..:)

ladybug68 2007.10.22. 00:14:37

Ez igen Pityi és Palkó, azaz PityiPalkó! Igazán remek amit csináltok. A név, mármint a Desszertek Királynője nagyon találó, de vajon gondolkodtatok-e már azon, hogy a királynő méltó párját, a királyt is megtaláljátok? Mert szerintem egy királynő mellé egy jóvágású király is dukál nemde? Üdvözlet és minden jót kívánva kíváncsian várom az újabb somlói csodákat!

Brian 2008.06.30. 17:13:29

Csak hajrá, ne lankadjatok, nagyon jó oldal, feltettem a könyvjelzőim közé.
süti beállítások módosítása