HTML

Desszertkirálynő

A Desszertek Királynője hív. Ellenállhatatlanul vonz, örök szerelemben tart.
Hódolunk előtte, és hódolunk neki.

Nagyobb térképre váltás

2007.09.21. 14:13 Palkó - 68

Palkó és a Vanilin

Vanilin
 
Már messziről olyan cukormázasnak tűnik az egész saroképület. Könnyen megjegyezhető hely, már messziről észreveszi az ember, hogy itt valami cukinak kell lennie. És tényleg. Kis kerthelyiséggel hívogat minket. Belépve az eladótérbe korszerűen elegáns hangulat fogad, hűvösen tüchtig a berendezés. A pult tele süteményekkel, elég nagynak tűnik a választék.
Mivel csak egy adag áll rendelkezésünkre, ezért kárpótlás gyanánt veszünk egy helyi specialitást, egy krémest is. A somlóihoz kanalat kapunk, a krémeshez kisvillát. A somlói – mily meglepetés – a műanyag edénykében kerül elénk, persze fedő nélkül. A krémest helyes kistányéron kapjuk, persze mindkettőhöz dukál a cukrászda emblémájával ellátott szalvéta is.
tovább...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://somloi.blog.hu/api/trackback/id/tr32181466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása